Welkom bij BeadsByEef.

Op dit moment ben ik bezig met mijn website te vernieuwen.

Ik heb veel nieuwe sieraden die binnenkort online komen. Sommige foto's zijn al te zien, maar de prijzen en beschrijvingen ben ik nog mee bezig.

Heeft u vragen mail mij dan gerust.

 

Enkele jaren geleden heb ik op het vrijgezellenfeest van mijn zusje een workshop sieraden maken gevolgd. Bij het zien van al die mooie kralen kreeg ik enorm veel inspiratie en heb mijn oude hobby weer opgepakt. Ik ben in 2010 begonnen met sieraden maken en ik ontdek steeds weer nieuwe technieken die ik wil uitproberen. Dus ik ben voorlopig nog niet uitgekraald.

Ondertussen heb ik al zoveel gemaakt dat ik besloten heb om deze website te maken zodat ik mijn sieraden kan laten zien. Ik maak allerlei sieraden van zeer speciale beadembroidery sieraden tot kindersieraden. Ook maak ik geregeld een sieraad in opdracht. Je kunt aangeven welk soort sieraad je wilt hebben en in welke kleur(en). Kijk ook eens bij eigen collectie voor inspiratie.

Mocht je een sieraad willen bestellen, een sieraad in opdracht willen laten maken of een vraag hebben, kun je contact opnemen door een mailtje te sturen aan evelienzoer@ziggo.nl.

Ook ben ik vaak te vinden op het forum: www.kralen.com waar ik al diverse malen weekwinnaar ben geworden met mijn sieraden met als (voorlopig) hoogtepunt de eerste prijs in de themawedstrijd "natuur"!

 

Met vriendelijke groet,

Evelien Zoer